Tuppjuck i hönsgården

Publicerat: 2012/11/24 i Uncategorized
Etiketter:, , , ,

När jag nu för mindre än en vecka sedan började roa mig med denna safari i genusdjungeln, kan jag konstatera att jag förlorat 6-7 Facebook-vänner i min redan magra lista. Bloggens twitterkonto hann knappt aktiveras förrän det anmäldes som ”störande”, men det öppnades igen sedan jag hade försäkrat att mina inlägg skulle bli finkänsliga och respektfulla… Kawa Zolfagary (känd från Vita Kränkta Män) blockerade mig dock från sin twitter vid bara åsynen. Han var väl kränkt eller nå’t slikt. Själv har jag blivit kallad ”lallande idiot”, kapitalist och kälkborgare, förutom annat som bloggare varit vänliga nog att radera innan jag hunnit läsa det, för att skona mig och allmänheten. Pål Eggert, det finns inte någon möjlighet att få läsa dina kommentarer ändå, måntro?

Bloggen blev offentlig hos Tidningen Kulturen 18/11 med en artikel som omsorgsfullt placerades i skymundan — eller möjligen i en skamvrå. Samma text publicerades också på bloggen Nymodernism. Tills nu har trots allt några hundra hittat hit — idag passeras 600-strecket. Jag är synnerligen nyfiken på utvecklingen i hönsgården när bloggen blir mer känd och läst. Det är dock intressant att notera att det hittills har varit främst manliga feminister som slagit bakut och inte kvinnliga, men det har väl att göra med det manliga könets inneboende aggressivitet.

Förutom fantasyförfattaren Pål Eggert finns det en annan högröd socialist-hane som drabbats av ett smått imponerande tuppjuck, nämligen bloggaren Fredrik D. Han skrev några inspirerade spaltmetrar inkluderande tillmälen i kommentarsfältet hos Nymodernism och fortsatte sedan med en artikel i sin egen blogg, där diskussionen i kommentarsfältet ser ut att bli evighetslång. Fredrik får där eldunderstöd av en annan stolt och rättrådig socialisttupp. Har de flickvänner på gång i den feministiska hönsgården, kantänkas? 😉

Well, that’s it! Jag tog mig tid att skriva några ord eftersom sängen var alltför råkall att ligga i — det blir lätt så i en herrgård. Därför placerade jag en synnerligen ung och glädjande flicka där. Nu är det nog dags för mig och den tappra flickan att dela denna flaska Chambertin Vieilles Vignes i sängvärmen.

Sir Patriarch

ANDRA BLOGGARE OM , , , ,

kommentarer
 1. Simsalablunder skriver:

  Aha, så detta är ditt exempel på att det inte är på en personlig nivå och att ”sak ska diskuteras med sak och förnuft.
  Nåja, det var väntat…

 2. Sir Patriarch skriver:

  Simsalabim är förstås en av dem som kämpar hårt mot VKA i den ideologiska smeten hos Fredrik D:s blogg. Nåja.

 3. Malte Skogsnäs skriver:

  Kawa Zolfagary lider av projicering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s